Hello Sunshine
Door: Susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne
06 Oktober 2008 | Verenigd Koninkrijk, Stevenage
Hello everybody!!!!
Zijn we weer, vanuit het zonnige Stevenage. Na gister weten we trouwens ook weer wat regen is. Het heeft gister namelijk de hele dag geregend… echt Engels. Maakte niet uit want we hebben toch niks gedaan gister. Zaterdag (4-10-08 ) zijn weer eens afgereisd naar LONDEN en we hebben hele culturele dingen gedaan. Het was eigenlijk zelfs te veel cultureel voor 1 dag voor mij maar we leven nog. We zijn naar de Tower of Londen geweest, Tower Bridge natuurlijk, BIG Ben, Londen Eye gezien, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral en alles wat daar tussen lag. Veel hè. Poeh poeh… maar het was erg leuk en je moet het een keer gezien hebben.
We zijn nergens naar binnen geweest is erg duur allemaal. Later op de dag hoorden we van een meisje dat vorig jaar stage liep bij GSK dat er op het station kortingsbonnen zijn voor dit soort attracties dus die gaan we maar eens op zoeken en dan kunnen we wel naar binnen. Maar dan tegen een tarief wat ons meer aanspreekt.
We hadden dus ook met een oud school genootje afgesproken en die heeft ons wat verteld over GSK en hoe zij het heeft gehad. Dat was erg leuk. Ze woont nu in Londen en zij gaat ons waarschijnlijk een keer het nachtleven van Londen laten zien. Nou ja nacht leven in Londen??? Het avond leven in Londen. Alles is hier mooi op tijd dicht. Tegen de tijd dat we in Nederland bedenken dan we gaan stappen ’s avonds is hier het feest al afgelopen. Dus je moet op tijd bedenken wat je wil gaan doen die avond anders is het al voorbij.
De zaterdag ervoor (28-9-08 ) zijn we naar Cambridge geweest. Dat is ook niet zo ver hier vandaan. We zijn ook weer met de trein gegaan. En als jullie even de foto’s bekijken begrijpen jullie waarom wij zo graag met de trein gaan………….mmm
Cambridge is een erg mooie stad. Met veel universiteiten maar ook leuke winkels. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen.
Verder ben ik door de weeks vooral druk met stage en bij komen van het sporten. Één keer een uur sporten is gemiddeld drie dagen spierpijn….Dus daar ben ik druk mee.
Stage is nog steeds erg leuk en de mensen blijven aardig ook al ben ik van het fouten maken meer een gewoonte dan een uitzondering aan het maken. is niet zo goed dus ik hoop dat ik daar snel verandering in kan brengen.
Nou lieve mensen ik ga weer naar mijn bedje en morgen fris weer op.
Lieve groetjes
Nou lieve mensen ik ga weer naar mijn bedje en morgen fris weer op.
Lieve groetjes
07 Oktober 2008 - 08:11
Sabine:
VERASSING....
hier heeft het ook de hele zondag geregend,dus we hebben allebei niks gemist,
wat een gave foto trouwens van die paarden boven op dat gebouw,volgens mij Camden Market....
hier ook alles goed,zelfs Fokje loopt niet meer kreupel,Mare ook niet,hoe is het mogelijk he!!!!!!!!
oh ja,ik heb nu ook zo'n Skype headset,hoef ik niet meer zo hard te schreeuwen in de laptop,hahaha,
veel liefs -
07 Oktober 2008 - 11:44
Nadine:
He suus,
Ik had even een inhaalrace te maken met al die berichtjes van je die ik nog niet gelezen had..! leuk dat je me toch nog van het bestaan van deze site op de hoogte hebt gebracht..hihi Kan ik je nu iig volgen!
Super dat je het daar zo naar je zin hebt, ben echt van plan om een keer met je die Camden Market over te lopen hoor..
Dikke kus -X- -
07 Oktober 2008 - 19:16
Het Dommels Volkje:
Zo, heerlijk cultuur snuiven, nu je er toch bent........ weet je straks in ieder geval alle mooie plekjes.
Enne spierpijn? zo'n atletische dame!
Veel plezier vanuit een wederom regenachtig Dommelen
07 Oktober 2008 - 21:12
Sam:
Heey Suus!
De meeste goede musea in Londen zijn gratis (National galleries, Natural History Museum, British Museum) en die zijn zeker de moeite waard. Dus als je wat moois wilt zien op een Nederlandse manier (dus voor weinig geld) is dat zeer zeker de moeite waard.
Nog veel succes daar en zie je over 2.5 week.
Sam -
09 Oktober 2008 - 20:12
Valburg Possie:
Hé Susanne,
Wat eem cultuur allemaal voor jou!! Da's effe wat anders dan het drie-'landen' punt bij ons in de hoek... Maarre moeten wij nog een fuifje houden op jou verjaardag??? Laat maar weten dan kunnen we nog iets roggelen... Enne verder Skypen we nog wel een keertje.
11 Oktober 2008 - 19:51
Ciffra:
Suus, laat ook eens ff wat fotootjes zien van je huisje! Ben erg benieuwd, en weet dan meteen of ik een hotel erbij moet boeken als ik de ticket bestel ;)
xx -
17 Oktober 2008 - 19:34
De Ripse Familie:
Hoi Susanne,
leuke site heb je zo kunnen wij mooi meegenieten en voor morgen van harte gefeliciteerd.
Groetjes.