benne we weer
Door: Susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne
26 September 2008 | Verenigd Koninkrijk, Stevenage
sorry voor het feit dat het alweer zolang geleden is dat ik geschreven heb..... maar ja moet de hele dag werken en dat zijn we niet meer gewend na een vakantie van 10 weken, dus zijn we moe aan het eind van de dag....en willen we alleen maar slapen!
maar zal jullie nu even vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt...
heb inmiddels mijn eerste twee stage weken erop zitten. gaat erg snel allemaal. het project is erg leuk maar het engels blijf ik moeilijk vinden. heb wel al een paar foutjes gemaakt tijdens mijn project. maar het enige wat mijn begekeider zegt is: o o denk dat het wel goed komt, ga maar gewoon verder.... dus nou ja zo gezegt zo gedaan. en de resultaten zijn nog redelijk.
zijn vorige week zaterdag (20-09-08)naar londen geweest. hadden van te voren een planning gemaakt zodat we ook echt iets zouden zien. en dat is gelukt kan ik je zeggen. zijn naar Camden Market geweest. voor de mensen die daar nog nooit zijn geweest: boek je ticket en ik zal je laten zien wat daar gebeurt. SUPER. moet het wel goed weer zijn denk ik anders is het minder leuk. maar wij hadden super weer. dus het was een hele geschikte dag. allemaal kraampjes met prullen en eten en DJ's op straat. is heel gezellig en groot.
hebben ook een avond gebowld. ik dreigde te gaan winnen maar werd op het laatste moment toch nog even ingemaakt.maar het was wel gezellig.
vandaag heb ik mijn eerste publunch gehad. dan ga je met een stel collega's in de kroeg eten. heel apart. en daar drinken ze ook gewoon hun bier(tje) bij en gaan vervolgens (iets vrolijker dan normaal) gewoon weer aan het werk. maar ook dat was erg gezellig.
de publunch is als ze iets te vieren hebben of afscheid nemen van iemand. vandaag ging iemand met zwangerschapsverlof. en het zwangerschaps verlof is hier een jaar (LEES DAMES ÉÉN JAAR ZWANGERSCHAPS VERLOF). ds daar moest op gedronken worden.
verder hoop ik dat jullie heel fanatiek blijven met het sturen van kaartjes want mijn muur is nog lang niet vol.....
heel veel lieve groetjes vanaf de andere van de sloot!!!!!
susanne
maar zal jullie nu even vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt...
heel veel lieve groetjes vanaf de andere van de sloot!!!!!
susanne
26 September 2008 - 22:45
Pascalle`:
Ooh, ik wilde eigenlijk gaan slapen maar toen zag ik dat je een nieuw bericht had gepost dus: dat moest ik natuurlijk ff kijken!
Ziet er goed uit!! Had het kaartje gezien dat je naar oma had gestuurd, wat leuk!
En Londen...ooh ik vind het zo'n gave stad! Die foto's ook zeg..ben nog nooit op Camden market geweest, klinkt wel goed!
En trouwens...van fouten leer je he!
Doeg!xxx -
27 September 2008 - 16:24
Annie:
als het even tegen zit.... kun je altijd nog zwanger worden !!!!!!
fijn dat het goed met je gaat -
27 September 2008 - 16:41
Martien:
Alles bekeken(ook de foto,s) ziet er goed uit. wacht nog maar even met zwanger worden
9 mnd is ook een hele tijd !!!!! groetjes -
28 September 2008 - 09:41
Het Dommels Volkje:
So een publunch, dat zouden wij hier in dat nuchtere Holland ook maar eens moeten introduceren, dan ga je nog met veel plezier werken.....
Je moet maar denken, af en toe een foutje houd je scherp! Tenslotte moet je ook nog even acclimatiseren, Londen is toch even wat anders dan Herveld!!!
Veel plezier in the big city -
28 September 2008 - 12:54
Sabine:
wilde eigenlijk ook zo'n site aanmaken,ben namelijk een weekend in Maastricht geweest,hahaha,
heb Camden Market opgezocht bij Google,ziet er idd erg gaaf uit,hier alles ook nog onder controle,heb het vermoeden dat Pukkie je mist hoor !!!!!
succes met je engels,
nederlands is al moeilijk !!!!
groetjes,
Sabine en de rest van het nest