City hoppen - Reisverslag uit Stevenage, Verenigd Koninkrijk van Susanne Hurkx - WaarBenJij.nu City hoppen - Reisverslag uit Stevenage, Verenigd Koninkrijk van Susanne Hurkx - WaarBenJij.nu

City hoppen

Door: Susanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne

22 Maart 2009 | Verenigd Koninkrijk, Stevenage

Hier ben ik weer. Het is een rustig weekend dit weekend. Maar alles gaat goed! Het project loop nog steeds lekker door en ik heb een beoordeling gehad twee weken geleden en ik deed het goed. Dus dat is mooi. Wel wat verbeterpuntjes maar het kan ook niet zo zijn dat ik perfect ben (al kom ik natuurlijk wel in de buurt ;) ). Hopelijk krijg ik de verbeterpuntjes verbeterd en dan komt dat hopelijk helemaal goed met mijn stage.
Vorige week is Jord met zijn ouders bij mij opbezoek geweest. Hebben een dagje London, Peterborough and Cambridge gedaan. De treinen reden niet rondom Stevenage het weekend en er werden bussen ingezet (net Nederland). We hebben veel in de bus gezeten en daardoor ook veel van de omgeving gezien, dat was het voordeel. In London zijn we bij de wisseling van de wacht geweest. Ik dacht we kunnen dat het beste op vrijdag doen dan is het niet zo druk maar dat had ik mis. Het was op vrijdag ook gewoon lekker druk, we hebben er wel wat van gezien maar niet alles. Ook hebben we even bij Harrods rondgelopen. We keken onze ogen weer uit naar al dat belachelijk duren spul daar. Maar het blijft leuk om te zien.
In Peterborough hebben we een beetje rondgelopen. Er was een grote kathedraal waar we even zijn wezen kijken en verder hebben we daar niet zo veel gedaan. Beetje gegeten en gedronken. Iets wat ook niet onbelangrijk is! Op zondag zijn we in Cambridge geweest. We gingen eigenlijk een beetje te laat en doordat de bussen niet reden waren we redelijk laat in Cambridge. Op het station zagen we een toeristenbus staan. Je weet wel zo’n rode met zonder ;) dak. Dat leek ons wel wat (hoezo de toerist uithang haha). Het weer was goed maar als je boven in zo’n bus zit waait het best hard en was het ook niet heel warm meer. Dat mocht de pret niet drukken. We kregen ook nog van die koptelefoontjes mee zodat je verhaaltjes kom horen over de verschillende universiteiten en bezienswaardigheden in Cambridge. Jord probeerde nog zijn Chinees op te halen door het verhaal in het Chinees te luisteren maar ik geloof niet dat hij er echt veel van begrepen heeft. De toch was leuk, maar doordat we niet veel tijd hadden konden we niet veel gebruik maken van het “hop on, hop off” systeem. (je kan de bus dan uit op bepaalde plaatsen en daar een beetje rondkijken en vervolgens de volgende bus weer pakken om verder te gaan met de tocht). Misschien dat ik dit nog wel een keer wil doen en dan een beetje meer “rond-hoppen”. (Vrijwilligers????). Na ons Cambidge avontuur keerde Familie Veens huiswaarts en volgens mij hadden ze het goed naar hun zin gehad.
Dit weekend was een rustig weekend. Gister hebben we een verjaardagsfeestje gehad in London. Waren uit eten geweest bij de Golden Dragon en vervolgens zijn Anne en ik naar huis gegaan. We hadden de hele verkeerde schoenen aan voor een avondje Clubbing.
En vandaag was een lekker rustig dagje. Volgende week komen Robbert en Nadine op bezoek. Daarna heb ik allemaal druktes tot het 2e weekend van mei, waaronder een tripje naar schotland. Daar heb ik echt super veel zin in!!!

Tot schrijfs

• 22 Maart 2009 - 15:18

Sam:

Leuk om allemaal te horen!!
    Schotland komt helemaal goed, word veel natuur snuifen ;) Of iets anders natuurlijk, wat jullie maar willen...

• 22 Maart 2009 - 17:56

Pascalle:

Hey Suus!
    Klinkt weer allemaal erg goed en..die beoordeling zal wel een hele geruststelling zijn!
    Wat gaaf dat je nog naar Schotland gaat!

We horen het allemaal wel weer!
    x

• 23 Maart 2009 - 09:33

Sabine:

Wat goed dat het allemaal naar je zin gaat :o)

En ja ik zou wel vrijwilliger willen zijn maar zo te zien heb je het al druk genoeg !!!!

Hier gaat ook alles goed,toch nog maar een keer proberen of Ziggy nog puppies wil krijgen,tegen die tijd zul je al wel klaar zijn met je stage,verwacht natuurlijk wel dat je komt helpen als het zover is,haha,

veel plezier nog,
    groetjes Sabine en de rest van het nest

• 23 Maart 2009 - 13:06

Annie:

inderdaad hebben we er enorm van genoten. heel veel gezien, zeer de moeite waard !!!!