Goodbye - Reisverslag uit Stevenage, Verenigd Koninkrijk van Susanne Hurkx - WaarBenJij.nu Goodbye - Reisverslag uit Stevenage, Verenigd Koninkrijk van Susanne Hurkx - WaarBenJij.nu

Goodbye

Door: Susanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne

13 Juni 2009 | Verenigd Koninkrijk, Stevenage

Hiya,

Het zit erop….. dit is het allerlaatste berichtje wat ik jullie kan sturen vanuit het geweldige Engeland. Stage zit erop. Het verslag is ingeleverd en mijn lot ligt nu in iemand anders zijn handen. Ik hoop dat ze tevreden zijn op school. Op stage waren ze in ieder geval wel tevreden. Heb heel hard moeten werken om het klaar te krijgen maar het is gelukt.
Gister nog even een pub lunch gehad om afscheid te nemen van mijn collega’s. Het is dan toch wel een beetje gek om afscheid te nemen. Vandaag lekker naar huis, na eerst nog even afscheid genomen te hebben van London.

Het zijn 9 super leuke maanden geweest, waarin ik veel heb geleerd en veel heb gezien. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb.

Iedereen bedankt voor your support!!!!

En ik ga jullie snel in real life zien!!!

Liefs

• 13 Juni 2009 - 06:15

An:

We gaan lekker shoppen vandaag! shop until you drop!! haha byeee

• 13 Juni 2009 - 06:35

Sabine:

fijn dat je het zo super hebt gehad,
    maar wij zijn blij dat je weer terug komt,

shop ze en tot in Holland,

groetjes vanuut Andelst

• 13 Juni 2009 - 19:05

Pascalle:

Sow, dat was een heel avontuur! Goed dat je er zo'n fijn gevoel over hebt! Dat is in de pocket!

Geniet van het heerlijke thuiskomen en tot snel!

Doeg!