nog 3 nachtjes
Door: susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne
08 September 2008 | Nederland, Herveld
Hallo iedereen,
Het gaat er nu echt van komen…… over 3 nachtjes vertrek ik naar Stevenage voor een stage van ongeveer 9 maanden bij GlaxoSmith Kline. Erg spannend allemaal, maar ik ga samen met een klasgenoot dus het wordt vast ook erg gezellig.
Ik ga proberen om ongeveer 1 keer per week een kort verhaaltje te schrijven zodat jullie mijn avonturen kunnen volgen. Maar ik weet nog niet of dat lukt, ben niet zo’n schrijver. Maar ik ga het zeker proberen!
Als ik in Stevenage ben zal ik mijn eerste echte verhaaltje aan jullie schrijven!
Groetjes
Groetjes
08 September 2008 - 14:33
Mylene:
Hey Suus!
Leuk dat je een pagina hebt aangemaakt! Ik hoop dat je net zo'n leuke tijd daar daat hebben als ik hier! De mensen zijn echt super aardig enzo! Heeeel veel Plezier!!
liefs van mij -
08 September 2008 - 16:08
Pascalle:
Oooh, dat is ook weer snel gegaan!! Ga er maar eens een leuke tijd van maken! Ik ben benieuwd naar je verhalen! Zet je er ook wat foto's op?
Heel veel succes met je stage, komt helemaal goed!
Pascalle -
08 September 2008 - 17:09
Fam. Uit Dommelen:
Ha Susanne,
heb je site-adres van Pascalle, meteen even kijken!
Wij wensen je een supergezellig leerzame tijd met een mooi eindresultaat.
Best spannend allemaal, maar jouw kennende zul je "ook dit varkentje wassen"
Heel veel succes en we volgen je vanuit Dommelen.
(Zal oma af en toe achter de computer zetten!!!)
11 September 2008 - 19:54
Ciffra:
Ha Suus,
ben je goed aangekomen?? Vlucht goed gegaan?
Ben erg benieuwd hoe je eerste indrukken waren!
Ziet je kamer er een beetje goed uit?
Hier alles goed! Met het plafond in de slaapkamer wat minder :-S
Maar komt ook wel weer goed... Zit witkalk op en daar kan je dus noooit overheen schilderen.. ikke natuurlijk wel gedaan en heb het geweten! Bladderd er zo weer vanaf! Nu een speciaal goedje gekocht en ben nu druk aan het voorstrijken nadat ik alle verf er weer vanaf geschraapt had (je begrijpt natuurlijk wel dat niet alle verf er gemakkelijk vanaf valt....... )
Maarja, komt goed, ben blij dat ik in de slaapkamer begonnen ben en weet dit nu ook weer voor de rest van de ruimtes! (positief blijven he ;)
Zo, nu ben je ook weer op de hoogte van mijn klus-experimenten! Hoop, als jij weer terug komt, dat ik er toch wel in zit hoor! hihi.
Houden contact meis,
kus
12 September 2008 - 13:56
Frans.Helma En Kids:
Ik hoop dat je aankomst in Engeland goed verlopen is en het weer beter was dan in Eindhoven.(Een grote regenbui) Heel veel succes gewenst het gaat je zeker lukken daar. We blijven je berichten zeker volgen. Heel veel groetjes, tot horens. -
12 September 2008 - 17:09
Annie:
hoi Suus, we blijven je met grote belangstelling volgen. Nog even wennen aan je kamer maar dat is maar van korte duur. Jord heeft net bij ons gegeten dus die verkommerd niet (hoef je daar tenminste niet over in te zitten) Tot wederhoren !! Annie (ook gr. van M